Om Oss

 

 LINDA GRANDIN

 

Linda har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med dagisutbildning men har även gått kurs i rallylydnad. Hon har huvudansvar för att städning och att det blir gjort på rätt sätt. Linda har ett stort tålamod med våra mindre hundar men är också en klippa när det gäller hundpromenader då hon aldrig tycks tröttna. Att ta hand om sina kollegor och ställa upp är en av hennes starka sidor och det är inte sällan detta tar sig form i någon typ av bakning. Hemma finns Dvärgpinscher-blandningen Nicki.

 

 THOMAS HERMANSSON

 

Thomas kom till E.L.S.A. januari 2013 och har varit anställd sedan februari 2014. Thomas är en av våra mest aktiva rastare. Han håller ofta till runt om i stan för rastning av hundar men är också duktig på att hämta och lämna hundar i hemmet. Förutom att promenera mycket så hjälper Thomas till med att hålla lokalerna snygga och hela men han trivs också väldigt bra ute i trädgården. Thomas har även ansvar för hundrastninsschemat. Han säger aldrig nej när något behövs göras varesig det är promenader, städ, bak eller något annat och utöver det så ser han till att få alla sina egna uppgifter gjorda.

 

 ANDRO MACDONALD

 

Andro har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med hunddagisutbildning. En av de bästa saker Andro vet är att få promenera, vilket gör honom till en utmärkt hundrastare. Han är ansvarig för att rastningshundarna får komma ut och få sina promenader, runt om i Vänersborg. Han hjälper även till med hämtning och lämning av hundar. Han ställer alltid upp när det behövs människor för promenader och är mån om att deltagarna får vara med som en i gänget. Andro hjälper även till med underhåll av våra lokaler och sköter trädgården. I familjen finns Golden-blandingen Nelly.

      

REBECKA VULPINI

 

Rebecka kom till E.L.S.A. 2014 och har varit anställd sedan mars 2015. Rebecka älskar att promenera och är därför en av våra klippor när det gäller både rastning och dagis. Med sin mjuka och positiva inställning är hon ett gott tillskott till företaget och har en härlig förmåga att se både hundar och människor. Rebecka ser även till att hunddagisschemat är i ordning och löser det alltid på bästa sätt för både hundar och människor. Hemma finns katterna Simba och Stich.

       

Sofia Ewenborg

 

 Sofia kom till E.L.S.A. 2015 och har varit anställd sedan januari 2016. Hon tar väldigt stort ansvar och ut för sina arbetsuppgifter med noggrannhet. Sofia har ett extremt stort tålamod för hundarna och ser deras behov. Sofia är hundansvarig på E.L.S.A.s.

 

Jon. A.

 

Jon blev anställd i början på 2017. Jon är en lugn kille som går många rastningspromenader. Jon delar ansvar med Andro i att det ser snyggt ut i trädgården och att hjälpa till där han behövs.

 

Markus. H.

 

Markus kom till E.L.S.A. i början på 2018. Han blev anställd i november 2018. Markus är väldigt observant på hundarnas beteende. Han är också väldigt ansvarstagande gentemot hundar och människor. Markus älskar att träna allt möjligt med sin Miniature American Sheperd Molly och Schäfern Zytta som bor med honom. 

 

Liselott Ström

 

Liselott kom till E.L.S.A i början av 2018. Hon blev anställd som arbetsledare på E.L.S.A i december 2018. Hon älskar att mysa med hundarna och dalta med dom. Hemma har hon 4 stycken egna hundar, 2 stycken Irländska Varghundar och 2 stycken Prazsky Krysarik. Liselott älskar att skapa och att måla/rita, men jobbar även med verktyg om det skulle behövas.