Om Oss

 

 LINDA GRANDIN

 

Linda har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med dagisutbildning men har även gått kurs i rallylydnad. Hon är en tjej med mycket glatt humör. Linda har ett stort tålamod med våra mindre hundar men är också en klippa när det gäller hundpromenader då hon aldrig tycks tröttna. Att ta hand om sina kollegor och ställa upp är en av hennes starka sidor och det är inte sällan detta tar sig form i någon typ av bakning. Hemma finns Dvärgpinscher-blandningen Nicki. Linda har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. 

 

 THOMAS HERMANSSON

 

Thomas kom till E.L.S.A. januari 2013 och har varit anställd sedan februari 2014. Förutom att promenera mycket så hjälper Thomas till med att hålla lokalerna snygga och hela men han trivs också väldigt bra ute i trädgården. Han ser till att få alla sina egna uppgifter gjorda.

      

REBECKA VULPINI

 

Rebecka kom till E.L.S.A. 2014 och har varit anställd sedan mars 2015. Rebecka älskar att promenera och är därför en av våra klippor när det gäller både rastning och dagis. Med sin mjuka och positiva inställning är hon ett gott tillskott till företaget och har en härlig förmåga att se både hundar och människor. Rebecka ser även till att hunddagisschemat är i ordning och löser det alltid på bästa sätt för både hundar och människor. Hemma finns katterna Simba och Stich. Rebecka hjälper även till att hålla i kundmottagandet och inskrivning av nya rastnings- och dagishundar.

 

Jon Alfredsson

 

Jon blev anställd i början på 2017. Jon är en lugn och glad kille som går många promenader. Jon har ansvar för att det ser snyggt ut i trädgården och att hjälpa till där han behövs. När han inte är går på promenader, krattar han löv, klipper gräsmattan och städar boxar på dagis. Jon har gått hunddagisutbildning.

 Liselott Ström

 

Liselott kom till E.L.S.A i början av 2018. Innan dess var hon stödassistent och behandlingsassistent, samt 20 år på Saab Automobile AB. Hon blev anställd som arbetsledare/verksamhetsledare på E.L.S.A i december 2018. Liselott ansvarar för myndighetskontakter och anställda samt möten och administrativt arbete mm. Hon älskar att mysa med hundarna och dalta med dom. Hemma har familjen 4 stycken egna hundar, 1 Irländsk Varghund, 1 "Daniff" Grand Danois/engelsk mastiff och 2 stycken Prazsky Krysarik. Liselott tycker mycket om att skapa/sticka/sy och att måla/rita både porträtt och disneyfigurer, men jobbar även med verktyg om det skulle behövas. Liselott har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. Liselott har även gått två stycken ledarskapskurser som har varit förlagda i bl.a Stockholm under hösten 2019 - våren 2020 och våren 2022 på Långholmens Folkhögskola.

Under året 2019 & våren 2020 har hon även deltagit i ett EES-projekt via ASF-Akademi i Göteborg, där fokus på våra arbetsträningar har legat på att vi som tar emot dessa individer gör det på rätt sätt och en strävan om att alla ASF i Sverige iallafall skall försöka enas om att ha samma sorts dokument på vilken arbetsplats man än hamnar. Alla i företaget och av de som arbetstränat har fått vara med att lägga grunden till de dokument vi nu har utarbetat för att passa vår verksamhet, delaktighet är något vi värnar om och vi uppmanar alla att vara med i gemenskapen och våga dela med sig av idéer och förslag.

 

Emma Hartikka 

 

Emma kom till oss först som arbetsträning under 2019, och blev anställd juni 2020. Emma har en förmåga att få hundar lugna och trygga med henne. Hon går hundpromenader och tar hand om arbetsträningar och praktikanter. Hemma har Emma 2 härliga katter, så djuren är en stor del av hennes liv. Emma är pålitlig och arbetsam samt mycket omtänksam om hundarna på dagis.