Om Oss

 

 LINDA GRANDIN

 

Linda har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med dagisutbildning men har även gått kurs i rallylydnad. Hon är en tjej med mycket glatt humör. Linda har ett stort tålamod med våra mindre hundar men är också en klippa när det gäller hundpromenader då hon aldrig tycks tröttna. Att ta hand om sina kollegor och ställa upp är en av hennes starka sidor och det är inte sällan detta tar sig form i någon typ av bakning. Hemma finns Dvärgpinscher-blandningen Nicki. Linda har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. 

 

 THOMAS HERMANSSON

 

Thomas kom till E.L.S.A. januari 2013 och har varit anställd sedan februari 2014. Förutom att promenera mycket så hjälper Thomas till med att hålla lokalerna snygga och hela men han trivs också väldigt bra ute i trädgården. Han ser till att få alla sina egna uppgifter gjorda.

 

 ANDRO MACDONALD

 

Andro har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med hunddagisutbildning. En av de bästa saker Andro vet är att få promenera, vilket gör honom till en utmärkt hundrastare. Han är ansvarig för att rastningshundarna får komma ut och få sina promenader, runt om i Vänersborg. Han hjälper även till med hämtning och lämning av hundar. Han ställer alltid upp när det behövs människor för promenader och är mån om att deltagarna får vara med som en i gänget. Andro hjälper även till med underhåll av våra lokaler och sköter trädgården. I familjen finns Golden-blandingen Nelly. Hemma tillsammans med sin fru har Andro 2 katter.

      

REBECKA VULPINI

 

Rebecka kom till E.L.S.A. 2014 och har varit anställd sedan mars 2015. Rebecka älskar att promenera och är därför en av våra klippor när det gäller både rastning och dagis. Med sin mjuka och positiva inställning är hon ett gott tillskott till företaget och har en härlig förmåga att se både hundar och människor. Rebecka ser även till att hunddagisschemat är i ordning och löser det alltid på bästa sätt för både hundar och människor. Hemma finns katterna Simba och Stich. Rebecka hjälper även till att hålla i kundmottagandet och inskrivning av nya rastnings- och dagishundar.

       

Sofia Ewenborg

 

 Sofia kom till E.L.S.A. 2015 och har varit anställd sedan januari 2016. Hon tar väldigt stort ansvar och utför sina arbetsuppgifter med noggrannhet. Sofia har ett extremt stort tålamod för hundarna och ser deras behov. Sofia har bra hand med deltagare hos oss och hon har även gått hunddagisutbildning.

 

Jon Alfredsson

 

Jon blev anställd i början på 2017. Jon är en lugn och glad kille som går många rastnings-promenader. Jon har ansvar för att det ser snyggt ut i trädgården och att hjälpa till där han behövs. När han inte är på rastning, går han promenader, krattar löv, klipper gräsmattan och städar boxar på dagis. Ibland är han bara på dagis o går promenader där. Jon har gått hunddagisutbildning.

 

Liselott Ström

Liselott kom till E.L.S.A i början av 2018. Innan dess var hon stödassistent och behandlingsassistent, samt 20 år på Saab Automobile AB. Hon blev anställd som arbetsledare/verksamhetsledare på E.L.S.A i december 2018. Liselott ansvarar för myndighetskontakter och anställda samt möten och administrativt arbete mm. Hon älskar att mysa med hundarna och dalta med dom. Hemma har hon 4 stycken egna hundar, 2 stycken Irländska Varghundar och 2 stycken Prazsky Krysarik. Liselott tycker mycket om att skapa/sticka/sy och att måla/rita både porträtt och disneyfigurer, men jobbar även med verktyg om det skulle behövas. Liselott har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. Liselott har även gått färdig sin ledarskapskurs som har varit förlagd till Stockholm under hösten 2019 o våren 2020 på Långholmens Folkhögskola.

Under året 2019 & våren 2020 har hon även deltagit i ett EES-projekt via ASF-Akademi i Göteborg, där fokus på våra arbetsträningar har legat på att vi som tar emot dessa individer gör det på rätt sätt och en strävan om att alla ASF i Sverige iallafall skall försöka enas om att ha samma sorts dokument på vilken arbetsplats man än hamnar. Alla i företaget och av de som arbetstränat har fått vara med att lägga grunden till de dokument vi nu har utarbetat för att passa vår verksamhet, delaktighet är något vi värnar om och vi uppmanar alla att vara med i gemenskapen och våga dela med sig av déer och förslag.


Emma Hartikka 


Emma kom till oss först som arbetsträning under 2019, och blev anställd juni 2020. Emma har en en förmåga att få hundar lugna o trygga med henne. Hon hjälper även till med en del administrativa uppgifter samtidigt som hon även går promenader o tar hand om arbetsträningar o praktikanter. Hemma har Emma 2 härliga katter, så djuren är en stor del av hennes liv. Emma har också gått hunddagisutbildning. Emma är väldigt pålitlig och arbetsam samt mycket omtänksam om hundarna på dagis.

Emelie Emanuelsson

 

Emelie började hos oss som en arbetsträning, och blev sen anställd juni 2020, och har för det mesta jobbat eftermiddagar och stängningar. Emelie har en egen hund hemma. Emelie har gått hunddagisutbildning. Emelie är mjuk och försiktig med hundarna.

Maria Hamar

 

Maria började hos oss i april 2021, blev sedan anställd som arbetsledare 1 september 2021. Maria är en positiv och glad person med en ödmjuk inställning. Maria är utbildad hundpsykolog och jobbar mycket med friskvård/hälsa. Hon har jobbat och jobbar även en hel del med problemhundsutredningar. Maria utgår från det salutogena förhållningssättet, (att bibehålla hälsan eller att förbättra den). Maria är en fantastisk inspiration för hundarna och människorna hos oss. Maria ansvarar tillsammans med Liselott för myndighetskontakter, personal- och kundkontakter,  samt över hundarnas välmående och aktiviteter. Maria älskar att gå ut i skogen med sina egna hundar, Labradortiken Brumma, samt Golden Retrievertiken Lykke.