Om Oss

 

 LINDA GRANDIN

 

Linda har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med dagisutbildning men har även gått kurs i rallylydnad. Hon är en tjej med mycket glatt humör. Linda har ett stort tålamod med våra mindre hundar men är också en klippa när det gäller hundpromenader då hon aldrig tycks tröttna. Att ta hand om sina kollegor och ställa upp är en av hennes starka sidor och det är inte sällan detta tar sig form i någon typ av bakning. Hemma finns Dvärgpinscher-blandningen Nicki. Linda har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. 

 

 THOMAS HERMANSSON

 

Thomas kom till E.L.S.A. januari 2013 och har varit anställd sedan februari 2014. Thomas är en av våra mest aktiva rastare. Han håller ofta till runt om i stan för rastning av hundar men är också duktig på att hämta och lämna hundar i hemmet. Förutom att promenera mycket så hjälper Thomas till med att hålla lokalerna snygga och hela men han trivs också väldigt bra ute i trädgården. Thomas har även ansvar för hundrastninsschemat. Han säger aldrig nej när något behövs göras vare sig det är promenader, städ, bak eller något annat och utöver det så ser han till att få alla sina egna uppgifter gjorda.

 

 ANDRO MACDONALD

 

Andro har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med hunddagisutbildning. En av de bästa saker Andro vet är att få promenera, vilket gör honom till en utmärkt hundrastare. Han är ansvarig för att rastningshundarna får komma ut och få sina promenader, runt om i Vänersborg. Han hjälper även till med hämtning och lämning av hundar. Han ställer alltid upp när det behövs människor för promenader och är mån om att deltagarna får vara med som en i gänget. Andro hjälper även till med underhåll av våra lokaler och sköter trädgården. I familjen finns Golden-blandingen Nelly.

      

REBECKA VULPINI

 

Rebecka kom till E.L.S.A. 2014 och har varit anställd sedan mars 2015. Rebecka älskar att promenera och är därför en av våra klippor när det gäller både rastning och dagis. Med sin mjuka och positiva inställning är hon ett gott tillskott till företaget och har en härlig förmåga att se både hundar och människor. Rebecka ser även till att hunddagisschemat är i ordning och löser det alltid på bästa sätt för både hundar och människor. Hemma finns katterna Simba och Stich. Rebecka hjälper även till att hålla i kundmottagandet och inskrivning av nya rastnings- och dagishundar.

       

Sofia Ewenborg

 

 Sofia kom till E.L.S.A. 2015 och har varit anställd sedan januari 2016. Hon tar väldigt stort ansvar och ut för sina arbetsuppgifter med noggrannhet. Sofia har ett extremt stort tålamod för hundarna och ser deras behov. 

 

Jon. A.

 

Jon blev anställd i början på 2017. Jon är en lugn och glad kille som går många rastnings-promenader. Jon  delar ansvar med Yvonne i att det ser snyggt ut i trädgården och att hjälpa till där han behövs. När han inte är på rastning, går han promenader, krattar löv, klipper gräsmattan och städar boxar på dagis.

 

Liselott Ström

Liselott kom till E.L.S.A i början av 2018. Innan dess var hon stödassistent och behandlingsassistent, samt 20 år på Saab Automobile AB. Hon blev anställd som arbetsledare/verksamhetsledare på E.L.S.A i december 2018. Liselott ansvarar för myndighetskontakter och anställda samt möten och administrativt arbete mm. Hon älskar att mysa med hundarna och dalta med dom. Hemma har hon 4 stycken egna hundar, 2 stycken Irländska Varghundar och 2 stycken Prazsky Krysarik. Liselott tycker mycket om att skapa/sticka/sy och att måla/rita både porträtt och disneyfigurer, men jobbar även med verktyg om det skulle behövas. Liselott har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. Liselott har även gått färdig sin ledarskapskurs som har varit förlagd till Stockholm under hösten 2019 o våren 2020 på Långholmens Folkhögskola.

Under året 2019 & våren 2020 har hon även deltagit i ett EES-projekt via ASF-Akademi i Göteborg, där fokus på våra arbetsträningar har legat på att vi som tar emot dessa individer gör det på rätt sätt och en strävan om att alla ASF i Sverige iallafall skall försöka enas om att ha samma sorts dokument på vilken arbetsplats man än hamnar. Alla i företaget och av de som arbetstränat har fått vara med att lägga grunden till de dokument vi nu har utarbetat för att passa vår verksamhet, delaktighet är något vi värnar om och vi uppmanar alla att vara med i gemenskapen och våga dela med sig av déer och förslag.


Yvonne Lentz

Yvonne kom till E.L.S.A i slutet av mars 2019 och blev anställd i augusti som hundskötare. Yvonne är en driven person med många bollar i luften. Hon har trädgårdsutbildning och var det naturliga valet till att bli vår egen trädgårdstomte och se till att gräset och träden blir omskötta. Hemma har Yvonne katten Gördis och islandshästen Skíma. Yvonne har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingar. Yvonne hjälper till vid kundmottagande och stöttar vid inskrivning av nya rastnings- och dagishundar.

Emma Hartikka

 

 

Emelie. E