Om Oss

 

 LINDA GRANDIN

 

Linda har varit på E.L.S.A. sedan starten 2012 och är hundskötare med dagisutbildning men har även gått kurs i rallylydnad. Hon är en tjej med mycket glatt humör. Linda har ett stort tålamod med våra mindre hundar men är också en klippa när det gäller hundpromenader då hon aldrig tycks tröttna. Att ta hand om sina kollegor och ställa upp är en av hennes starka sidor och det är inte sällan detta tar sig form i någon typ av bakning. Linda har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. 

      

REBECKA VULPINI

 

Rebecka kom till E.L.S.A. 2014 och har varit anställd sedan mars 2015. Rebecka älskar att promenera och är därför en av våra klippor när det gäller dagis. Rebecka har en härlig förmåga att se både hundar och människor. Rebecka fixar även ibland till hunddagisschemat, så det är i ordning och hjälper deltagare vid introduktioner till arbetsuppgifter och promenader. Rebecka har gått hunddagisutbildning och Skolverkets APL-handledarutbildning för praktikant och lärlingsutbildning. Hemma finns katterna Simba och Stich. Rebecka hjälper ibland även till vid inskrivning av nya dagishundar.

 

Jon Alfredsson

 

Jon blev anställd i början på 2017. Jon är en lugn och glad kille som går många promenader. När han inte är går på promenader, krattar han löv, klipper gräsmattan och städar boxar på dagis. Jon har gått hunddagisutbildning.

 Liselott Ström

 

Liselott kom till E.L.S.A i början av 2018. Innan dess var hon stödassistent och behandlingsassistent, samt arbetade 20 år på Saab Automobile AB. Hon blev anställd som arbetsledare/verksamhetsledare på E.L.S.A i december 2018. Liselott ansvarar för myndighetskontakter och anställda samt möten och administrativt arbete mm. Hon älskar att mysa med hundarna och dalta med dom. Hemma har familjen 4 stycken egna hundar, 2 st "Daniffer" Grand Danois/engelsk mastiff och 2 stycken Prazsky Krysarik. Liselott tycker mycket om att skapa/sticka/sy och att måla/rita både porträtt och disneyfigurer, men jobbar även med verktyg om det skulle behövas. Liselott har genomgått Skolverkets APL-handledarutbildning, för praktikant- och lärlingsutbildning. Liselott har även gått två stycken ledarskapskurser som har varit förlagda i bl.a Stockholm under hösten 2019 - våren 2020 och våren 2022 på Långholmens Folkhögskola.

Under året 2019 & våren 2020 har hon även deltagit i ett EES-projekt via ASF-Akademi i Göteborg, där fokus på våra arbetsträningar har legat på att vi som tar emot dessa individer gör det på rätt sätt och en strävan om att alla ASF i Sverige iallafall skall försöka enas om att ha samma sorts dokument på vilken arbetsplats man än hamnar. Alla i företaget och av de som arbetstränat har fått vara med att lägga grunden till de dokument vi nu har utarbetat för att passa vår verksamhet, delaktighet är något vi värnar om och vi uppmanar alla att vara med i gemenskapen och våga dela med sig av idéer och förslag.

 

Isabella Stolt

Isabella är vår klippa på E.L.S.A, hon håller ordning och reda på människor, kunder, hundar och lokaler. Isabella är anställd som arbetsledare och inspirerar och motiverar både fyrbenta och tvåbenta. Isabella har ett mycket fint handlag med hundar och människor. Isabella har utvecklats i snabb takt och har en outsinlig vilja att lära sig mer om allt och växer för var dag som går.

 

Emma Hartikka 

 

Emma kom till oss först som arbetsträning under 2019, och blev anställd juni 2020. Emma har en förmåga att få hundar lugna och trygga med henne. Hemma har Emma 2 härliga katter, så djuren är en stor del av hennes liv. Emma är omtänksam om hundarna på dagis.