Våra Tjänster

Vi erbjuder dagis!

 

För att få plats hos oss, så behöver vi en intresseanmälan av er. Antingen så kan ni fylla i det här formuläret eller så är ni välkomna att mejla oss på elsahundcoop@gmail.com och berätta att ni vill ha en intresseanmälan. 

 

Så snart vi har tagit emot eran anmälan så står ni i kö hos oss.

Givetvis så kostar det inget att stå i kö.

E.L.S.A. tar emot både kastrerade och okastrerade hanar och tikar, men tikar får då vara hemma under sin löpperiod och man får då 20% avdrag på nästkommande faktura. 

Tänk på att din hund måste vara minst nio månader för att börja på dagis.

 

Så hur går det då till när vi tar in en ny hund?

 

På dagis så finns en redan existerande hundgrupp, så vi försöker hitta hundar som vi tror kan passa in med de andra som redan finns hos oss.

Det innebär att vi ej går i ordning i kön. Om det finns en plats till er, så hör vi av oss och vi bestämmer en tid där ni kan komma på ett besök.

 

När vi kommit så långt som att ni blivit kontaktade av oss för en bedömningspromenad, så bokar vi en tid som passar både er och verksamheten.

 

Vi går då tillsammans med er och er hund, med en av våra dagishundar bredvid/framför eller bakom och tittar lite på hur hunden kommunicerar/agerar med omgivningen.

 

Efter promenaden får ni en möjlighet att komma in på dagis och se er omkring i våra lokaler och vi berättar mer om verksamheten för er.

 

Ser vi att det fungerar, då gör vi upp en plan för inskrivningsdag, datum, dagar/vecka, tider, kunduppgifter etc.

 

Ni och vi, får en prövoperiod på två månader som kan avslutas när som helst inom den tiden, om det inte skulle fungera av någon orsak som t.ex. att man funnit ett annat alternativ för sin vovve eller att dagismiljön inte är det bästa valet för just den individen.

 

Vi önskar att ha en öppen dialog med våra kunder och uppskattar att vi gemensamt kommer med lösningar som passar din hund bäst.

 

Hundar som uppvisar aggression tar vi inte emot, just för att alla, både människor och hundar, skall ha en trygg tillvaro hos oss.

 

Om du vet med dig att din hund har svårt för att bli lämnad ensam, även om det är kortare stunder, så öva gärna detta hemma innan ni överväger att söka dagisplats. 

 

 

 

 

 

Glöm heller inte att läsa Att Tänka På.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Vi hoppas att era fyrbenta familjemedlemmar kommer att trivas hos oss :)