Våra Tjänster

Vi erbjuder både rastning och dagis!

 

För att få plats hos oss, så behöver vi en intresseanmälan av er. Antingen så kan ni fylla i det här formuläret eller så är ni välkomna att mejla oss på elsa.hundcoop@telia.com och berätta att ni vill ha en intresseanmälan. 

 

Så snart vi har tagit emot eran anmälan så står ni på kö hos oss.

Givetvis så kostar det inget att stå på kö. E.L.S.A. tar emot både kastrerade och okastrerade hanar och tikar.

Tänk på att din hund måste vara minst nio månader för att börja på antingen dagis eller rastning.

 

Så hur går det då till när vi tar in en ny hund? På dagis så finns en redan existerande hundgrupp, så vi försöker hitta hundar som vi tror kan passa in med de andra som redan finns hos oss.

Det innebär att vi ej går i ordning i kön. Om det finns en plats till er, så hör vi av oss och vi bestämmer en tid där ni kan komma på ett besök.

För rastning så behöver ni bo i vårt närområde, antingen så att vi kan ta oss till er med cykel eller till fots.

När det finns plats för rastning till er så hör vi av oss och kommer på ett hembesök, för att träffa både er och er hund. 

 

 

Glöm heller inte att läsa Att Tänka På.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Skulle ni vilja komma på ett studiebesök bara för att se hur det ser ut? Hör av er på mejl, så återkommer vi med en tid som förhoppningsvis passar alla, hunden lämnar ni gärna hemma under det besöket.

Vi hoppas att era fyrbenta familjemedlemmar kommer att trivas hos oss :)